SERVICE & ONDERHOUD

Service & Onderhoud2020-06-24T13:56:44+00:00

Voor het onderhoud van uw dak bent u bij Maasdak BV aan het juiste adres. Bij aflevering van uw nieuwe dak krijgt u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. Uiteraard bieden wij ook onderhoudscontracten aan voor daken die Maasdak BV zelf niet heeft aangebracht. Een onderhoudscontract is uw garantie voor een perfect onderhouden dak door professionals! Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit bent u ervan verzekerd dat er elk jaar grondig naar uw dak wordt gekeken.

Wat doen wij tijdens een onderhoudsbeurt?

  • Uw dak wordt gereinigd & vuil afgevoerd
  • Controle van de dakbedekking en naadverbindingen van de dakbanen op waterdichtheid
  • Controle van de aansluitingen op lichtkoepels/lichtstraten, evt schoorstenen, etc.
  • Controle op mechanische beschadigingen, chemische vervuiling, scheuren door verzakken en bijzondere veranderingen
  • Eventuele gebreken worden direct hersteld

Na afloop van de onderhoudsbeurt ontvangt u een rapport met onze bevindingen. De kosten van een onderhoudscontract is afhankelijk van de grootte en locatie van uw dak. Met goed onderhoud kunt u problemen voorkomen.

Wanneer u last heeft van een lekkage, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een reparatie. Maasdak BV neemt alle lekkagemeldingen zeer snel in behandeling. Klik op onderstaande button om uw lekkage direct door te geven.

Direct uw lekkage melden

Advies waar en wanneer het u uitkomt!

Bel 0180 – 417301

Welkom bij MAASDAK.

Wij vragen uw toestemming voor het gebruik van cookies door deze website. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.
Akkoord