WIE IS MAASDAK BV

Bedrijfsinformatie2021-01-15T10:30:57+00:00

Het droog houden van gebouwen is onze passie. Dit doen wij door gebruik te maken van hoogwaardige dakbedekking zoals bitumen, PVC & EPDM, maar wij verzorgen ook duurzame dakconcepten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooi groen dak of zonnepanelen? Wij werken vanuit onze locatie in Ridderkerk in heel Nederland op nieuwbouw & renovatie projecten.

Met een jarenlange ervaring is Maasdak BV een van de sterkste spelers in de dakbedekkingsbranche van de regio Rotterdam en omstreken. Nieuwbouw, renovatie, onderhoud en beheer zijn onze kernactiviteiten. Hoge kwaliteit is wat wij leveren en wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

> Vakkundige aanleg van dakbedekking
> Een begrip in Zuid-Holland
> Werkzaam in heel Nederland en daar buiten!

Onze opdrachtgevers zijn o.a.:

> Aannemers (groot én klein!)
> Woningbouwverenigingen
> Constructiebedrijven
> VVE
> Vastgoedbeheerders

Maasdak BV onderscheidt zich door de liefde voor het vak. Sinds de oprichting zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbaar bedrijf met vakbekwame medewerkers. Maasdak BV is uw garantie voor een perfect dak dat op al uw wensen aansluit.

Neem gerust contact met ons op. Wij gaan met uw dak aan de slag, ongeacht de omvang van het project: wij doen alle daken, groot en klein!

Welkom bij MAASDAK.

Wij vragen uw toestemming voor het gebruik van cookies door deze website. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.
Akkoord