NIEUWBOUW

Nieuwbouw2020-06-24T13:53:59+00:00

Wanneer u aan het bouwen bent, komt er een hoop bij kijken. Het dak is slechts een onderdeel van het totale bouwproces, maar desalniettemin een erg belangrijk onderdeel. U bent bij ons aan het juiste adres! Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen in de branche en overwegen deze zorgvuldig om te kijken of dit bij uw dak past. Hierdoor sluit het dak volledig aan op uw wensen en bent u jarenlang verzekerd van een perfect aangebracht dak. Wij werken met kwaliteitsmaterialen, zoals bitumen- en kunststof dakbedekking.

BITUMEN

Bitumineuze dakbedekking is nog steeds de bekendste dakbedekkingssoort. Bitumen is gemakkelijk te verwerken en duurzaam. Door de veelzijdigheid van bitumen is het vrijwel toepasbaar voor alle (complexe) dakvormen. Bitumineuze producten zijn er in diverse soorten en afwerkingen. Maasdak B.V. biedt diverse producten op bitumineuze dakbedekking (onderlagen en toplagen) met ieder hun eigen kwaliteiten en eigenschappen.

PVC

PVC is in veel soorten verkrijgbaar. PVC past in een éénlaags systeem en lange levensduur. Doordat PVC in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, kan hij overal toegepast worden. Een witte PVC dakbedekking heeft bijvoorbeeld gunstige hitte reflecterende eigenschappen, waardoor hij een goede oplossing kan zijn wanneer een duurzaam dak gewenst is. De verwerking van PVC kan zonder vuur plaatsvinden. Daarnaast is PVC gemakkelijk te onderhouden en is t.z.t. goed te recyclen.

EPDM

EPDM neemt de laatste jaren een grote vlucht als het gaat om dakbedekking. EPDM (rubber) is flexibel en kan (wanneer gewenst) uit één deel gemaakt worden voor het gehele dak! Voordeel hiervan is dat uw dak snel waterdicht is, weinig naden zijn, wat inhoudt dat er zo min mogelijk arbeid is. Een EPDM dakbedekking kan ook toegepast worden, wanneer er in de toekomst een groen dak systeem toegepast gaat worden. EPDM is wortelwerend, heeft een gemiddelde levensduur van 40 jaar en is goed hitte bestendig.

Advies waar en wanneer het u uitkomt!

Bel 0180 – 417301

Welkom bij MAASDAK.

Wij vragen uw toestemming voor het gebruik van cookies door deze website. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.
Akkoord